Arku Bouwcombinatie - specialist in kunststof kozijnen, garagedeuren en gevelbekleding

Arku is opgericht in 2005 en is per januari 2013 overgenomen door Pim Overtoom. We zijn dealer van Novoferm garagedeuren, Kommerling K-vision kunststof kozijnen, Aliplast aluminium kozijnen, Keralit gevelbekleding, Keje horren en raamdecoratie. Al deze producten vinden hun weg naar zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Sinds december 2018 zijn wij gevestigd op Het Ambacht 4a te Maasland.

Zakelijke en particuliere klanten

Onze klantenkring bestaat enerzijds uit ZZP'ers en kleine bouwbedrijven in de regio Maassluis, Maasland, Westland, Vlaardingen, Schiedam en omgeving, en anderzijds uit particuliere klanten (inclusief montagewerkzaamheden) uit diezelfde omgeving.

Aantrekkelijke prijzen, kwaliteitsproducten, flexibiliteit en betrokkenheid zorgen ervoor dat zowel de zakelijke als particuliere klanten terug komen. Dat is voor ons een bevestiging dat het geleverde werk naar tevredenheid is uitgevoerd. Voor de montage huren we een vertrouwde ZZP'er in waar we al vele jaren mee samenwerken en zijn er zelf altijd bij aanwezig!

Naast de eerder genoemde producten hebben wij een werkplaats met een wand- en afkortzaag waarmee we onze voorraadproducten (Multiplex, Underlayment, Kunststof vensterbanken, Aluminium waterslagen, Keralit en Trespa gevelbekleding) op maat kunnen zagen. Daarnaast hebben we ook EPDM dakbedekking, 18-ponds Bladlood, stucplaten, wandplaten en Rockwol isolatie op voorraad.

Showroom

In onze showroom kunt u diverse producten bekijken (waaronder kunststof kozijnen en Keralit gevelbekleding). Binnenkort komt daar e.e.a. bij. Omdat wij met enige regelmaat op pad zijn voor werkopname, leveringen en andere werkzaamheden adviseren wij altijd een afspraak te maken voor uw bezoek. Een bezoek aan uw huisadres is uiteraard ook een mogelijkheid.

Wij verwelkomen u graag als klant!